Investiguen si hi ha delicte d'odi o xenofòbia en la baralla a Dénia amb dos xics magrebins ferits

La Policia Nacional tracta d'aclarir si hi ha hagut un delicte d'odi o xenofòbia en la baralla que va tindre lloc dijous passat a la nit a Dénia (Alacant), en la qual van resultar ferits lleus dos xics d'origen magrebí, o si es va deure a un conflicte entre adolescents, segons han informat fonts de la investigació a Europa Press.

STEPV exigeix Educació el pagament del complement als mestres d'ESO

El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) reclama la Conselleria d'Educació el pagament "de forma immediata" del complement de mestres d'ESO, ja que els qui han canviat de centre "han deixat de cobrar-ho". En un comunicat, el sindicat ha explicat que des de l'any 2003 el professorat del cos de mestres que té destinació en un IES (actualment un cos a extingir) cobrava el complement de destinació de nivell 24 en les seues nòmines per a equiparar-se salarialment al professorat de Secundària.

À Punt explica el seu projecte als empresaris valencians i destaca la seua vocació de servici públic

Els responsables d'À Punt han explicat aquest divendres als membres del Consell Assessor de Presidència de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) el seu projecte comunicatiu i empresarial, a més de traslladar-los la vocació de servici públic de l'ens i el seu compromís per una informació "veraç, plural i pròxima" per a vertebrar la Comunitat Valenciana.

Un aiguat deixa més de 100 litres en tres hores en la ciutat de València i obliga a tancar diversos túnels

Un aiguat ha deixat més de 100 litres per metre quadrat en a penes tres hores en diversos punts de la ciutat de València, i ha obligat a tancar diversos túnels al trànsit davant la impossibilitat de circular. La pluja ha deixat més de 60 litres per metre quadrat en només una hora en alguns punts.

Finalitza el confinament de les naus de Cheste causat per l'accident en una empresa química

El confinament en les instal·lacions confrontants a una empresa química del polígon Castella de Cheste (València), provocat aquest divendres per un accident en l'interior, ha finalitzat en reduir-se el nivell de risc i cessar les emissions de gasos, segons ha informat en Twitter el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Comunitat Valenciana.

Admeten a tràmit la demanda veïnal contra l'Ajuntament d'Alacant pel 'tardeo'

El Jutjat del contenciós administratiu número 4 d'Alacant ha acceptat a tràmit la demanda que va interposar l'associació de veïns del centre tradicional d'Alacant, el passat mes de setembre, contra la "inactivitat" de l'Ajuntament davant les múltiples denúncies presentades per aquesta associació contra les conseqüències derivades del fenomen social conegut com 'tardeo' i que té lloc els caps de setmana en la part més cèntrica de la ciutat.

L'AVL inaugura curs acadèmic amb "inquietud" davant els "atacs" a la llengua i Marzà trasllada el "suport" del Consell

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) ha inaugurat aquest divendres el seu curs acadèmic amb una cerimònia en la qual el president de la institució, Ramon Ferrer Navarro, ha expressat la seua "inquietud" davant els "atacs a les llengües cooficials com el valencià", mentre que el conseller d'Educació, Vicent Marzà, li ha assegurat: "Trobareu el suport de la Generalitat per a seguir avançant".

Podem demanarà que Soler i Buyolo compareguen en la comissió d'investigació en Les Corts sobre el finançament de PSPV

Podem demanarà la compareixença de l'exalcalde socialista d'Elx Alejandro Soler i l'exregidor Federico Buyolo en la comissió que investiga en Les Corts el finançament de PSPV i Compromís entre 2007 i 2008, després d'haver sigut citats a declarar pel Jutjat d'Instrucció número 1 d'Elx com a querellats en relació amb la venda d'un solar municipal, a través de l'empresa pública Pimesa, a la societat HospiElche, filial del grup de salut Hospimar, que controla els centres sanitaris IMED.

Les pluges deixen més de 535 l/m2 a Barx i obliguen a suspendre les classes en 20 municipis

Les pluges han deixat un acumulat de 535,5 litres per metre quadrat a Barx (València) des de l'inici del temporal i han obligat a suspendre les classes en 20 municipis de la Comunitat Valenciana, segons el balanç de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) i la Conselleria d'Educació, respectivament.