PUBLICIDAD

La gota freda deixa 235 l/m2 en punts de la Comunitat Valenciana i provoca retards en el tren Barcelona-València

La gota freda ha descarregat fins a 235 l/m2 al Palmar (València) en 24 hores, 201 a Alcalà de Xivert i 195 a Fondeguilla (Castelló), i ha provocat retards en la línia ferroviària Barcelona-València-Alacant a causa de les condicions meteorològique...

Mor un home atropellat en l'N-332, a Orihuela Costa

Un home ha mort aquesta matinada després de patir un atropellament en l'N-332 al seu pas per Orihuela Costa (Alacant), segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). A les 03.15 hores de la matinada d'aquest divendres, es va alertar el CICU que hi havia un home atropellat en la calçada, en l'N-332, a Orihuela Costa.
PUBLICIDAD

Naix en Bioparc una gasela Mhorr, espècie extinta en la naturalesa que intenta recuperar-se

El Bioparc de València ha rebut una nova vida i "esperança per a la biodiversitat del planeta" amb el naixement d'una cria de gasela Mhorr, una espècie extinta en la naturalesa per l'acció humana i que actualment intenta recuperar-se. La nadó és filla de Sissy, que va arribar en 2014 procedent de Rotterdam Zoo (Holanda), i del mascle reproductor que va ser traslladat en 2015 des del Zoo Aquarium de Madrid.

Kento obri nou local a València amb l'impuls de la societat inversora de Juan Roig

Kento, la cadena de restauració urbana inspirada en la gastronomia japonesa, amb plats com el sushi, el maki o el niguiri, inaugura un establiment --el tercer i més gran-- en el número 100 del carrer Sant Vicent de València, la qual cosa prova el seu "creixement ininterromput" que li ha portat a formar part d'Angels, la societat d'inversió de l'empresari Juan Roig, informa aquesta entitat.

Bonig critica la visita d'Iglesias a Junqueras i Puig respon si ella no ha anat a visitar "als qui té a la presó"

La sessió de control al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha arrancat amb referències a la visita d'aquest divendres del líder de Podem, Pablo Iglesias, a Oriol Junqueras en la presó per a parlar dels pressupostos, després de criticar la portaveu del PP, Isabel Bonig, que els comptes de 2019 de PSOE i Podem vagen a ser negociats "per una persona que no està en el govern en un vis a vis amb un senyor colpista català que està en la presó".
PUBLICIDAD

El PSPV presenta una reforma 'exprés' per a baixar el llistó electoral davant crítiques del Botànic i l'oposició

El PSPV ha registrat aquest dijous una proposició per a modificar la llei electoral valenciana amb l'única intenció de rebaixar el llistó electoral del 5 al 3% que pretenen es tramite per lectura única en Les Corts. Es tracta d'una reforma 'exprés' que, no obstant açò, no ha acontentat ni el Botànic ni l'oposició, mostrant tots els grups la seua sorpresa davant aquesta iniciativa que no se'ls havia avançat i mentre es tramita en comissió una reforma més extensa d'eixa llei.
PUBLICIDAD


Lo más leído