Els candidats a l'alcaldia de Palma es comprometen a invertir esforços a Platja de Palma

PALMA BEACH

PALMA DE MALLORCA, 8 May. (EUROPA PRESS) -

Els candidats a alcalde de Palma per a les properes eleccions del 26 de maig han assistit aquest dimecres al I Frum Platja de Palma, en el qual s'han comproms a invertir els seus esforos en Platja de Palma.

Segons ha informat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat, es tracta d'una trobada en el qual empresaris del sector i els principals candidats a l'alcaldia de Palma han debatut sobre el futur de la zona.

El debat de candidats a l'alcaldia de Palma ha comptat amb la presncia d'Antoni Noguera, actual alcalde de Palma i candidat de MÉS per Mallorca; José Hila, candidat del PSIB-PSOE; Mateo Isern, candidat del PP; Josep Meli, candidat del PI; Eva Pomar, candidata de Cs, i Fulgencio Coll, candidat de Vox.

La tertúlia, moderada per Beatriz Díez Mayans, ha tractat els principals temes de debat com són la inversió publico-privada a la Platja de Palma, convertir la zona en una destinació turística de qualitat i deixar enrere el turisme incívic que la caracteritza, i fer que Platja de Palma es converteixi en una destinació 365.

A més, també s'han tractat temes com l'Impost del Turisme Sostenible, així com la seguretat ciutadana i el compliment de les ordenances.

Tots ells han coincidit en la idea que per aconseguir el canvi en Platja de Palma fa falta un consens entre tots els partits polítics i crear un pla de futur en el qual hi hagi un equilibri entre l'Administració Pública i el sector privat.

Para leer más