La majoria de les famílies separades a la frontera entre els EUA i Mèxic continuen dividides

Només una setmana abans del compliment del termini que va fixar un tribunal pel retrobament de pares i fills que van ser separats per funcionaris d'immigració dels Estats Units, els advocats del Govern han informat aquest dijous que s'han reunit 364 de quasi 2.500 famílies amb xiquets de 5 anys o més.

Isabel II condecora a títol pòstum Ignacio Echevarría, l'heroi del monopatí

La reina Isabel II ha condecorat a títol pòstum l'espanyol Ignacio Echeverría, conegut com a l'heroi del monopatí, per la valentia demostrada per haver-se enfrontat amb els terroristes que van atemptar al Pont de Londres el 3 de juny del 2017. Segons ha informat el Govern britànic en un comunicat, Isabel II ha aprovat la concessió al ciutadà espanyol de la Medalla de Jordi, destinada a actes de gran valentia.

Brussel·les imposa a Google una multa rècord de 4.340 milions per abús de posició dominant amb Android

La Comissió Europea ha multat aquest dimecres Google amb 4.340 milions d'euros, la sanció més alta de la història de la UE, per haver imposat restriccions a fabricants de mòbils i tauletes que utilitzen Android com a sistema operatiu amb l'objectiu de garantir la seua posició dominant en el mercat de cerques en Internet.

Moren almenys tres persones després de col·lisionar dues avionetes als EUA

Almenys tres persones han mort aquest dimarts després que dues avionetes d'una escola de vol de Miami s'estavellaren en ple vol, segons ha informat el diari 'Miami Herald'. La Policia ha confirmat les tres morts i ha assenyalat que s'està investigant si hi ha una quarta víctima mortal.

El Govern de Colòmbia crida alcaldes i governadors a prendre mesures per protegir els líders socials

El Ministeri de l'Interior colombià ha cridat els mandataris regionals i locals a prendre mesures per protegir els líders socials, després de l'onada d'assassinats contra els defensors de Drets Humans del país. El Ministeri ha emès un comunicat en el qual demana als alcaldes i als governadors que emetan polítiques per garantir la vida d'aquestes persones.

Almenys quatre morts en nous aldarulls a Nicaragua

L'Associació Nicaragüenca Per Drets Humans (ANPDH) ha assegurat aquest dimarts que almenys quatre persones, entre d'elles tres civils i un agent de Policia, han perdut la vida en una nova jornada d'enfrontaments a la ciutat nicaragüenca de Masaya.

La Comissió Electoral britànica multa la campanya del Brexit per les seues despeses

La Comissió Electoral britànica ha anunciat aquest dimarts que ha multat la campanya a favor l'eixida del Regne Unit de la Unió Europea durant el referèndum de juny del 2016 sobre el Brexit, alhora que ha assenyalat que ha comunicat a la Policia els fets per si foren constitutius de delicte.

Un jutge dels EUA suspèn temporalment les deportacions de les famílies d'immigrants reunides

Un jutge federal ha emès aquest dilluns una prohibició temporal contra les deportacions ràpides de pares immigrants que van ser reunits amb els seus fills que executava el Govern dels Estats Units, mentre el tribunal considera el seu impacte en el dret dels menors de sol·licitar asil.

Putin i Trump aconsegueixen restaurar la confiança a "un nivell acceptable" després d'un "període difícil"

El president rus, Vladimir Putin, ha indicat que la reunió d'aquest dilluns a Hèlsinki amb el seu homòleg nord-americà, Donald Trump, ha servit per a restaurar la confiança a "un nivell acceptable", després d'un "període difícil" per a les relacions bilaterals que, segons ha insistit, no tenia raó de ser perquè el Kremlin no va intervenir de cap manera en les últimes eleccions presidencials dels Estats Units.

Trump i Putin comencen la cimera a Hèlsinki amb un 'cara a cara' en el palau presidencial

Els presidents dels Estats Units i de Rússia, Donald Trump i Vladimir Putin, han començat entorn de les 14.00 hores (13.00 hora peninsular espanyola) aquest dilluns la cimera bilateral a Hèlsinki amb una trobada 'cara a cara' que ha vingut precedit per un posat davant la premsa gràfica en el palau presidencial de la capital de Finlàndia.